Menu
Contact

Zelhem, V. v. Goghstraat 64
Zutphen,Geweldigershoek 39

info@praktijkterhorst.nl

06 - 4622 1969

Bekijk ervaringen van cliënten

Deel uw ervaring van de acupunctuur behandeling met anderen.

Een aantal ervaringen van cliënten die in de praktijk een behandeling met acupunctuur hebben gehad

Bekijk alle ervaringen of selecteer op soort, zoals afvallen, hoofdpijnklachten, huidklachten, acupunctuur en kinderen, misselijkheid, overgangsklachten, pijnklachten, stoppen met roken, rug klachten, acupunctuur en sport of zwangerschap.
Onder de google reviews staan de reviews die rechtstreeks op de site zijn geplaatst.

 • Na een lang IVF traject dat maar niet leek te slagen, acupuntuur geprobeerd bij onze laatste poging. Tijdens eicel stimulatie gestart en voor de terug plaatsing nog een laatste sessie. En met succes! Inmiddels zwanger en verwachten wij eind van het jaar onze tweeling!
 • Zeer positieve ervaring met de acupunctuur behandelingen van Kirsten ter Horst.
  Ze is professioneel, vriendelijke en luistert goed. Ze stelt de juiste vragen en heeft aandacht voor (onderliggende) oorzaken. Ze heeft mij geholpen met mijn wens om af te vallen en hormonaal beter in balans te zijn.

  Tevens heeft ze mij gedurende alle behandelingen enorm geholpen op mentaal gebied en voel ik mij op vele gebieden beter!
 • Na een maand te hebben rondgelopen met een tennisarm werd de pijn erg vervelend. Door een 5tal behandelingen van Kirsten is deze pijn in een maand tijd gereduceerd tot nihil. Erg enthousiast met wat er bereikt is! De prognose was minimaal een half jaar last. Nu 2 maand later weer als vanouds aan het timmeren.
 • Zeer tevreden. Tijdens mijn menstruatie had ik heel erg bloedverlies.
  Keuze gemaakt om eerst acupunctuur te gaan doen ipv medicatie, hormonen of een behandeling in het ziekenhuis.
  Bloedverlies is nu na de acupunctuur normaal op de eerste dag en weinig op de tweede en derde dag. En heel belangrijk slaap ‘s nachts weer door en heb er tijdens het werken ook geen hinder meer van.

  Kan het iedereen aanraden.
 • Van mijn draai duizeligheid verlost middels acupunctuur.
  Niet alleen de behandeling heeft mij veel opgeleverd ook de persoonlijke aandacht en begeleiding van Kirsten ervaar ik als zeer prettig.
 • Goedemorgen Kirsten, hierbij een extra bedankje voor de behandeling gisteren (MS klachten). Ik voel me een stuk fitter en mijn rechter been doet geen pijn meer. Ik wens je een fijne dag en tot ziens.
 • Wat ben ik enorm blij met het resultaat van de accupunctuur behandelingen! Ik was 3 weken na het krijgen van corona enorm benauwd en had last van veel slijm wat ik met moeite weg kon hoesten. Na 1 behandeling voelde ik me opeens veel beter. Ik was niet meer benauwd en het hoesten en vele slijm werden in de loop van de dagen al snel minder. Kirsten heeft mij ook behandeld voor mijn PMS klachten, hevig bloedverlies en buikkrampen tijdens de menstruatie. Ik ervaar nu minder zware menstruaties en ben hier enorm blij mee!
 • Via zoeken naar acupunctuur op internet ben ik vorig jaar bij Kirsten terecht gekomen.
  Zij heeft mij supergoed behandeld met mijn heftige hooikoortsklachten. Zoals jeuk in ogen, neus en huig in de keel, verstopte neus, vermoeidheid en contactallergieën, slecht slapen.

  Ze geeft goede tips zoals b.v. het vervangen van horrengaas naar pollengaas. Het fijne is dat ze holistisch behandeld en hiermee ook andere klachten mee behandeld. Momenteel weer enkele behandelingen gehad o.a. depressie. Ook hier ben ik zeer tevreden over. Helaas is het voor mij wel 45 minuten rijden, maar omdat zij zo goed is heb ik dit er zeker voor over.
  Ik ben oprecht super blij en voel mij een heel ander mens die weer leeft en geniet. Dus dank je wel Kirsten.
 • Na maanden van gebroken nachten, slaapproblemen door de overgang, nachten waarin ik maximaal 4 uur sliep (geregistreerd door mijn smartwatch Fitbit), besloot ik eens naar een acupuncturist te gaan. Zo kwam ik bij Kirsten terecht. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet (en me niet heb laten verleiden tot slaapmedicatie). Al na de eerste behandeling ging het slapen beter. Inmiddels heb ik zo'n 5 behandelingen gehad en slaap ik weer 7 tot 8 uur per nacht aan een stuk (wederom geregistreerd door mijn Fitbit horloge). Ik word nu tenminste weer uitgerust wakker en voel me weer een stuk fitter.
 • Ik kwam voor angst/paniek aanvallen en hyperventilatie. Ze vertelde direct dat er wat aan te doen was en dat stelde me direct gerust.
  Nu 4 behandelingen verder, voel ik me al veel beter!
 • Al jaren lang had ik last van terugkerende blaasontsteking.
  Ik had nooit gedacht dat acupunctuur me zou kunnen helpen om hiervan af te komen, maar sinds ik ben gestart met de behandelingen bij Kirsten heb ik geen blaasontsteking meer gehad.
 • Bij Kirsten gekomen ivm klachten van o.a. spanning en hoge bloeddruk. Ik kon snel terecht en Kirsten is laagdrempelig in contact.
  Al na 1 behandeling met acupunctuur een duidelijk resultaat. Minder lichamelijke spanning, minder moeite met slapen en uitgerust wakker worden.
  Erg fijn!
 • De praktijk Ter horst verdient van mij nu al een dikke 10, na een warm welkom kreeg ik op donderdag 27 mei mijn eerste behandeling voor mijn bilspier aandoening waar ik al anderhalf jaar mee loop.
  Mij werd wel gelijk verteld door Kirsten mocht er na 4x nog geen verbetering zijn dan stuur ik je door naar de dokter.
  Meteen na mijn 1e behandeling voelde ik al een wereld van verschil, ik had vanaf vrijdag t/m maandag middag geen gebruik gemaakt van medicijnen. Afgelopen donderdag mijn 2e behandeling gehad bij Kirsten en weer merkte ik vooruitgang, ik kan nu al niet wachten tot mijn volgende behandeling.

  Ik ben Kirsten nu al super dankbaar!
 • Ik ben bij Kirsten terecht gekomen na een fikse burn-out. Ze heeft me toen middels behandelingen in balans gekregen.
  Ik ben bij haar onder behandeling gebleven omdat ze behandeld naar wat er op dat moment bij mij speelt. Vandaag weer bij haar geweest vanwege weinig energie, hooikoortsklachten en een overbelaste knie. Al pratende tijdens de behandeling kwam ter sprake dat ik wat aan gewichtsvermindering wilde doen. Kirsten haakt hier direct op in, zet hierop meteen de behandeling in naast de behandeling waar ik voor kwam. Ze gaf me een voedingslijst mee en beweegadviezen voor mijn knie. Ik ben zo blij dat ik ooit bij Kirsten terecht ben gekomen. Ze houdt me in balans en ik voel me tijdens de behandelingen bij haar erg op mijn gemak, ze heeft een luisterend oor en denkt met je mee.
 • Ik ben heel blij met de deskundige ondersteuning van Kirsten ter Horst.
  Ook via e-consulten kan ze me heel goed bijstaan, advies geven, aanwijzingen en bovenal inzicht geven in de processen in mijn lichaam.
  Het is minder ‘willekeurig’ als ik dacht. Het geeft me vertrouwen in de intelligentie van het lichaam. In drie sessies ben ik van de pijn af!
  Terwijl ik nauwelijks nog kon lopen of mn arm kon bewegen. Ik loop weer vrij van pijn 5 km. En kan alle huishoudelijke taken weer zelf doen. Het is heerlijk om niet meer geblokkeerd te zijn en vertrouwen te voelen in je eigen lijf. En de oefeningen zijn simpel, dat gun ik iedereen!
 • In verband met de stuitligging van mijn kindje ben ik naar Kirsten toe gegaan voor Moxatherapie.
  Ik had hierover gelezen op internet en mijn verloskundige stimuleerde me ook om het te doen. Na een ontspannen eerste sessie + uitleg hebben wij het thuis verder opgepakt. En wat bleek? Na een paar dagen lag de baby goed!
  Topervaring dus, bedankt!
 • Mijn 93-jarige moeder was een paar keer gevallen, zij brak hierbij meerdere ribben en was daardoor een periode minder mobiel.
  Wat ging dat snel met het verlies aan spierkracht!
  Een vicieuze cirkel: zij ondernam minder, verloor verder aan spierkracht, werd onzekerder en het risico om te vallen werd zo ook weer groter.
  Wij vroegen fysiotherapie aan, mijn moeder was heel erg blij met de behandeling die zij van Kirsten kreeg.

  Ze liet mij oefeningen doen en legde ook duidelijk uit wat het doel van de oefeningen was. Zij lette heel goed op als ik de oefeningen deed, en was erg aanmoedigend. Ik herhaal deze oefeningen nu dagelijks.
  Zij gaf ook uit zichzelf tips voor bv. andere schoenen. Ik voel me bij elkaar nu veiliger en met meer zelfvertrouwen.
  De oefeningen waren gericht op het vergroten van kracht en stabiliteit in de bene n, en Kirsten gaf ook tips om veiliger te lopen en te gaan zitten. Zelf heb ik er als dochter ook veel aan gehad, ik had veel vragen en hiermee kon ik bij Kirsten terecht. Ik begrijp nu ook beter wat mijn moeder kan doen om minder te vallen.
  Ik wens veel meer ouderen met krachtverlies, valneiging of valangst, een dergelijke behandeling toe, dit kan het leven van een oudere weer een andere wending geven.
 • Enorm last van hooikoorts waardoor ik werd belemmerd in mijn dagelijkse bezigheden. Gebruikte pillen, neusspray en oogdruppels maar bleef klachten houden en ik werd er helemaal gek van.
  4(!!) sessies gehad en ik ben klachtenvrij!
  Heerlijk. Gebruik zelfs geen medicatie meer. Ik kan het iedereen aanraden.
 • Ik ben in behandeling bij Kirsten. Ik had veel last van bijholtes daarnaast enkele andere klachten besproken die ze ook mee pakt

  Ik heb nu al veel meer lucht en energie - en de onderug heerlijk geen pijn - kortom een aanrader voor je klachten.
  Ze zijn zeker te verhelpen en zonder medicatie
  Ik ben heel tevreden tot nu toe al bedankt Kirsten
 • Ervaring met het Royal rest hoofdkussen. Ik gebruik het hoofdkussen - die ik nu 3 weken heb - en merk een heel groot verschil met alle andere kussens die ik hiervoor had.
  Ik word heel erg uitgerust wakker en heb geen pijnlijke of stijve nek zoals ik eigenlijk altijd had voor het Royal rest kussen. Andere kussens moet je midden in de nacht meerdere keren draaien omdat er een kuil in zit maar nu slaap ik gewoon de hele nacht aan 1 stuk door.
  Heerlijk ik kan dit kussen aan iedereen aanbevelen.
 • Elke keer voelde het als écht even tijd voor mezelf. Heb leren ontspannen, en kon hierdoor veel beter met mijn klachten omgaan, welke ook een stuk verminderd zijn. Ik wist niet wat ik van acupunctuur kon verwachten, maar inmiddels ben ik overtuigd dat het kan helpen.

  Kirsten heeft een luisterend oor, is rustig en denkt met je mee. Kan het niet linksom, dan gaat het rechtsom.
  Ik ben nog niet van plan bij haar weg te gaan. Al is het soms misschien alleen maar om even tijd voor mezelf te hebben en écht te kunnen ontspannen.
 • Ik heb veel baat gehad bij de acupunctuur behandeling bij mijn overgangsklachten. Slecht slapen, nachtelijk zweten etc zijn waren na de eerste behandelingen al een stuk beter en zijn later alleen nog maar beter geworden. Ik ben beter in balans geraakt, beter in mijn vel. Dank voor je professionele persoonlijke aanpak Kirsten!
 • Na een aantal behandelingen, de bekende opvliegers en nachtelijke zweten vanwege de overgang, ben ik daar nu gelukkig van af. Voorafgaande aan de behandeling nam ik capsules met Salvia wat ook wel hielp echter onvoldoende.

  Kirsten heeft een luisterend oor en kan je ook voor andere ongemakkeljkheden met haar naalden, ook daarvan afhelpen, bespreek het!

  Kirsten bedankt. Groet Wilma
 • Na een heftige operatie waardoor mijn hele hormoonhuishouding en energiebalans door de war was, heb ik bij Kirsten een afspraak gemaakt.
  Wat een warm welkom en een kundigheid!
  Na de eerste keer merkte ik al veel verschil. Kirsten neemt alle tijd en de oefeningen voor thuis vond ik erg prettig.

  Ontzettend dankbaar dat ik in contact kwam met Kirsten. Zeker een aanrader voor iedereen!
 • Buik- en darmklachten... Bij het eerste bezoek wordt rustig de tijd genomen om de eigen klachten te beschrijven en te duiden. Na 4 behandelingen - 5 weken verder voel ik me energieker en heb ik mijn voedingspatroon op advies aangepast, dit in combinatie met acupunctuur.

  Resultaat: geen klachten meer en 5 kilo afgevallen. Tevens is mijn bloeddruk aanzienlijk gedaald (hoge bloeddruk).
 • Ervaring over hoofdkussen Royal Rest.
  Ik ben heel tevreden over dit hoofdkussen en gebruik het kusssen al meer dan 10 jaar.
  Daarvoor heb ik andere kussens gehad maar op die kussens sliep ik veel slechter en had 's ochtends vaak last van mijn schouders en nek. Nu slaap ik veel beter door dan daarvoor en heb geen klachten meer van nek en schouders.

  Ons hele gezin slaapt op een royal rest hoofdkussen en de jongste op een royal rest junior kussen.
  Ik wil geen ander hoofdkussen meer.
 • Na enige jaren veel last gehad te hebben van hooikoorts contact opgenomen met Kirsten.
  Inmiddels vier behandelingen achter de rug met uitstekend resultaat: geen hoofdpijn meer, geen last meer van vastzittende hoest, geen rillingen meer, etc . etc.

  Zo kon ik het afgelopen weekend heerlijk in het zonnetje buiten zitten zonder enig probleem.
  Kortom, een zeer goed resultaat, reden waarom ik een bezoek aan Kirsten van harte aanbeveel!
 • Dank zij de behandelingen van Kirsten, ben ik van veel van mijn klachten zoals koud voelen, maag en darmklachten en hoofdpijn afgekomen.
  Ik voel me weer een ander mens!

  Kirsten, bedankt!
 • Bij Kirsten gekomen met klachten tav overgang en slecht slapen.
  Na 2 behandelingen van mijn opvliegers af en ik slaap stukken beter.

  Ben zeer tevreden over de behandelingen bij Kirsten!!!!!
 • Ben 7 x bij Kirsten geweest met lichamelijke klachten. Voordat haar echte behandeling begon heeft ze me eerst naar de huisarts gestuurd om zeker te weten dat er niets heel ernstig aan de hand was. Dat gaf ook veel vertrouwen in haar deskundigheid. Haar kleine, doch lichte kamertje, haar professionele en toch belangstellende houding, dit alles stelde mij op mijn gemak en zorgde ervoor dat ik alle vertrouwen in h aar en haar behandeling had. Het resultaat was er ook naar: ik sliep beter, werd rustiger, vertrouwde meer op mezelf. De klachten verdwenen niet alleen, maar ook voelde ik me weer lekker in mijn vel zitten. Een fijne ervaring rijker, waarop ik kan bouwen.
 • Ik kwam bij Kirsten met pijn in mijn gewrichten, geen energie. Ik kon al een tijd niet meer goed lopen, trap lopen en fietsen, kortom veel hinder van de pijn.
  Nu ik onder behandeling ben van Kirsten ben ik pijnvrij en kan bijna alles weer. Ook heb ik weer veel energie. Het leven is een stuk aangenamer zonder pijn.
  Kirsten mijn dank is groot, dankzij jou kan ik weer zoveel meer.
 • Voor de zomer 4 keer bij u behandeld voor klachten aan mijn handen, sterke vervelling, uitslag, allergische reactie enz. De vingertoppen zagen er niet uit, Er ontstonden blaren en daarna ging het vervellen. Ik heb het na de zomervakantie niet meer terug zien komen!
  Het is langzamerhand steeds beter gaan worden, geen blaarvorming en nu helemaal geen vervellingen meer.
  U kunt zich voortstellen dat ik daar heel blij mee ben!
  met vriendelijke groet
 • Mevr. ter Horst.
  Bij deze wil ik u hartelijk bedanken voor de behandelingen.
  Wat ik wilde heb ik bereikt, meer nachtrust en kilos kwijt. Dit is me nog nooit gelukt.
  Mijn oprechte dank daarvoor.
 • Onze dochter (6 jaar) had ruim een jaar last last van flinke exceem plek in haar rechter elleboogplooi.
  Homeopathie sloeg niet aan. Reeds na een paar behandelingen van Kirsten in combinatie met voedingsadviezen zichtbare verbetering. Nu na 10 weken is de plek nagenoeg weg. Het plaatsen van de naaldjes voelt ze nauwelijks en de massage vind ze heerlijk!
  Kortom wij zijn zeer tevreden en erg blij met het (snelle) resultaat van de behandeling!
 • Ik speel sinds enige tijd met een z.g. "Blade" het mooie spelletje, badminton. Doordat ik met deze "Blade" speel komen op mijn gezonde knie bijzonder veel en hoge krachten vrij. Dit alles resulteerde in geïrriteerde aanhechtingen van mijn pezen en banden. Ik heb vervolgens o.a. ook een sportarts van Papendal geconsulteerd. Deze adviseerde mij een aantal oefeningen. Eigenlijk ging het mij niet snel genoeg.
  Ik heb naast de oefeningen van Papendal, deze praktijk benaderd voor een behandeling. Ik had ooit al eens eerder een behandeling gehad met goed gevolg.
  Ik heb nu 6 behandelingen gehad en kan weer pijnvrij en zonder moeite weer voluit badminton spelen.
  Ik wil hierbij de praktijk in het bijzonder bedanken voor deze super behandeling! Het is verbazingwekkend hoe in een relatief korte tijd, dit uiteindelijk kan opleveren.
  Kirsten bedankt!
 • Na 2 jaar veel ziek te zijn geweest en bijna elke dag te worden geplaagd door misselijkheid moeheid opboeren van lucht maag darm klachten ben ik na de behandelingen bij Kirsten zogoed als klachten vrij. Voor mij is ze echt een Heldin. En ben ik blij dat ik op aanraden van een andere patient bij Kirsten onder behandeling ben gekomen.
  Super
 • Twee jaar geleden ben ik geopereerd aan mijn baarmoeder/eierstokken. Dus acuut in de overgang. Na jaren zeer slecht tot niet te hebben geslapen ben ik bij Kirsten terecht gekomen.
  Je wilt het geloven of niet maar na de eerste behandeling slaap ik weer,en nog steeds.Heb nu 3 behandelingen gehad met zeer veel resultaat.
  Kirsten bedankt.
 • Ik kwam met hevige pijnklachten nav mastopathie bij deze praktijk. In het ziekenhuis konden ze niets doen, behalve een zenuwblokkade of 6-8 paracetamol per dag.
  Na 5 behandelingen bij Kirsten was ik helemaal pijnvrij!
  Nu hopen dat het zo blijft. Ik hoop dat jij meerdere vrouwen met deze klacht kunt helpen, want er blijkt dus een mogelijkheid te zijn om van de pijn af te komen.
  Super bedankt Kirsten!
 • Ik wilde graag een paar kilo's afvallen maar kon mij er niet goed toe verzetten. Via andere mensen hoorde ik van de goede resultaten via acupunctuur. Na een paar sessies voelde ik verbetering en voelde mij ondanks mijn andere eetgewoontes, lekker in mijn vel. Ik vond de sessies zeer inspirerend en de moeite waard
 • Na 5 behandelingen van mijn cluster hoofdpijn af.
  Super.
 • Ik kwam bij Kirsten met mastopathie en heb 5 behandelingen gehad en nu pijn vrij wat echt heel fijn is.
  Wist niet dat acupunctuur ervoor kon helpen.
  Bedankt Kirsten
 • Dank zij de acupunctuur in 3 weken 7 kilo afgevallen in combinatie met dieet
 • Na een jaar van dokter na dokter te zijn gestuurd, kwam ik hier terecht! En zit ik na meer dan een jaar pijn in mijn pols, eindelijk zonder pijn.
  Groetjes Nicole
 • Na waarschijnlijk meer dan 50 pogingen in 50 jaar ben ik sinds november 2004 middels acupunctuur (3 sessies) rookvrij. Dat is nu dus ruim een jaar geleden. Ik ben wel wat in gewicht toegenomen maar dat neem ik op de koop toe.
  Mevr. ter Horst: bedankt!!
 • Via de verloskundige werd ik na mijn bevalling doorverwezen naar Kirsten. Zij heeft gezorgd dat de borstvoeding op gang kwam en heeft mijn energie verhoogd.Na een aantal dagen voelde ik me al een stuk fitter en ook de borstvoeding liep prima.Nu ga ik proberen om af te vallen via acupunctuur.Ben zeer benieuwd.
 • Ben nu zo n 2 mnd onder behandeling bij Kirsten omdat ik al twee jaar last had van mijn onderrug en al jaren slecht sliep.
  Nu is mijn rugpijn al zeker vier weken weg en het slapen(vooral de kwaliteit er van)is aanzienlijk verbeterd.
  In het geheel voel ik mij veel prettiger,rustiger,vrolijker,dus kortom voor mij en mijn omgeving een stuk fijner.
  Ik ben erg blij dat ik naar Kirsten ben gegaan.
  Ik ben ook van plan om voorlopig naar haar te blijven gaan,want zo prettig wil ik mij wel blijven voelen.
 • Deel uw ervaring van de acupunctuur behandeling met anderen.

Ervarings verhalen, Enkele ervaringen op de behandeling