Sidebar menu
Contact

Zelhem, Vincent van Goghstraat 64
Zutphen, Geweldigershoek 39

info@praktijkterhorst.nl

06 - 4622 1969

Bekijk ervaringen van cliënten

Deel uw ervaring van de acupunctuur behandeling met anderen.

Een aantal ervaringen van cliënten die in de praktijk een behandeling met acupunctuur hebben gehad

Bekijk alle ervaringen of selecteer op soort, zoals afvallen, hoofdpijnklachten, huidklachten, acupunctuur en kinderen, misselijkheid, overgangsklachten, pijnklachten, stoppen met roken, rug klachten, acupunctuur en sport of zwangerschap.
 • Na een aantal behandelingen, de bekende opvliegers en nachtelijke zweten vanwege de overgang, ben ik daar nu gelukkig van af. Voorafgaande aan de behandeling nam ik capsules met Salvia wat ook wel hielp echter onvoldoende.

  Kirsten heeft een luisterend oor en kan je ook voor andere ongemakkeljkheden met haar naalden, ook daarvan afhelpen, bespreek het!

  Kirsten bedankt. Groet Wilma
 • Na een heftige operatie waardoor mijn hele hormoonhuishouding en energiebalans door de war was, heb ik bij Kirsten een afspraak gemaakt.
  Wat een warm welkom en een kundigheid!
  Na de eerste keer merkte ik al veel verschil. Kirsten neemt alle tijd en de oefeningen voor thuis vond ik erg prettig.

  Ontzettend dankbaar dat ik in contact kwam met Kirsten. Zeker een aanrader voor iedereen!
 • Buik- en darmklachten... Bij het eerste bezoek wordt rustig de tijd genomen om de eigen klachten te beschrijven en te duiden. Na 4 behandelingen - 5 weken verder voel ik me energieker en heb ik mijn voedingspatroon op advies aangepast, dit in combinatie met acupunctuur.

  Resultaat: geen klachten meer en 5 kilo afgevallen. Tevens is mijn bloeddruk aanzienlijk gedaald (hoge bloeddruk).
 • Ervaring over hoofdkussen Royal Rest.
  Ik ben heel tevreden over dit hoofdkussen en gebruik het kusssen al meer dan 10 jaar.
  Daarvoor heb ik andere kussens gehad maar op die kussens sliep ik veel slechter en had 's ochtends vaak last van mijn schouders en nek. Nu slaap ik veel beter door dan daarvoor en heb geen klachten meer van nek en schouders.

  Ons hele gezin slaapt op een royal rest hoofdkussen en de jongste op een royal rest junior kussen.
  Ik wil geen ander hoofdkussen meer.
 • Na enige jaren veel last gehad te hebben van hooikoorts contact opgenomen met Kirsten.
  Inmiddels vier behandelingen achter de rug met uitstekend resultaat: geen hoofdpijn meer, geen last meer van vastzittende hoest, geen rillingen meer, etc . etc.

  Zo kon ik het afgelopen weekend heerlijk in het zonnetje buiten zitten zonder enig probleem.
  Kortom, een zeer goed resultaat, reden waarom ik een bezoek aan Kirsten van harte aanbeveel!
 • Dank zij de behandelingen van Kirsten, ben ik van veel van mijn klachten zoals koud voelen, maag en darmklachten en hoofdpijn afgekomen.
  Ik voel me weer een ander mens!

  Kirsten, bedankt!
 • Bij Kirsten gekomen met klachten tav overgang en slecht slapen.
  Na 2 behandelingen van mijn opvliegers af en ik slaap stukken beter.

  Ben zeer tevreden over de behandelingen bij Kirsten!!!!!
 • Ben 7 x bij Kirsten geweest met lichamelijke klachten. Voordat haar echte behandeling begon heeft ze me eerst naar de huisarts gestuurd om zeker te weten dat er niets heel ernstig aan de hand was. Dat gaf ook veel vertrouwen in haar deskundigheid. Haar kleine, doch lichte kamertje, haar professionele en toch belangstellende houding, dit alles stelde mij op mijn gemak en zorgde ervoor dat ik alle vertrouwen in h aar en haar behandeling had. Het resultaat was er ook naar: ik sliep beter, werd rustiger, vertrouwde meer op mezelf. De klachten verdwenen niet alleen, maar ook voelde ik me weer lekker in mijn vel zitten. Een fijne ervaring rijker, waarop ik kan bouwen.
 • Ik kwam bij Kirsten met pijn in mijn gewrichten, geen energie. Ik kon al een tijd niet meer goed lopen, trap lopen en fietsen, kortom veel hinder van de pijn.
  Nu ik onder behandeling ben van Kirsten ben ik pijnvrij en kan bijna alles weer. Ook heb ik weer veel energie. Het leven is een stuk aangenamer zonder pijn.
  Kirsten mijn dank is groot, dankzij jou kan ik weer zoveel meer.
 • Voor de zomer 4 keer bij u behandeld voor klachten aan mijn handen, sterke vervelling, uitslag, allergische reactie enz. De vingertoppen zagen er niet uit, Er ontstonden blaren en daarna ging het vervellen. Ik heb het na de zomervakantie niet meer terug zien komen!
  Het is langzamerhand steeds beter gaan worden, geen blaarvorming en nu helemaal geen vervellingen meer.
  U kunt zich voortstellen dat ik daar heel blij mee ben!
  met vriendelijke groet
 • Mevr. ter Horst.
  Bij deze wil ik u hartelijk bedanken voor de behandelingen.
  Wat ik wilde heb ik bereikt, meer nachtrust en kilos kwijt. Dit is me nog nooit gelukt.
  Mijn oprechte dank daarvoor.
 • Onze dochter (6 jaar) had ruim een jaar last last van flinke exceem plek in haar rechter elleboogplooi.
  Homeopathie sloeg niet aan. Reeds na een paar behandelingen van Kirsten in combinatie met voedingsadviezen zichtbare verbetering. Nu na 10 weken is de plek nagenoeg weg. Het plaatsen van de naaldjes voelt ze nauwelijks en de massage vind ze heerlijk!
  Kortom wij zijn zeer tevreden en erg blij met het (snelle) resultaat van de behandeling!
 • Ik speel sinds enige tijd met een z.g. "Blade" het mooie spelletje, badminton. Doordat ik met deze "Blade" speel komen op mijn gezonde knie bijzonder veel en hoge krachten vrij. Dit alles resulteerde in geïrriteerde aanhechtingen van mijn pezen en banden. Ik heb vervolgens o.a. ook een sportarts van Papendal geconsulteerd. Deze adviseerde mij een aantal oefeningen. Eigenlijk ging het mij niet snel genoeg.
  Ik heb naast de oefeningen van Papendal, deze praktijk benaderd voor een behandeling. Ik had ooit al eens eerder een behandeling gehad met goed gevolg.
  Ik heb nu 6 behandelingen gehad en kan weer pijnvrij en zonder moeite weer voluit badminton spelen.
  Ik wil hierbij de praktijk in het bijzonder bedanken voor deze super behandeling! Het is verbazingwekkend hoe in een relatief korte tijd, dit uiteindelijk kan opleveren.
  Kirsten bedankt!
 • Na 2 jaar veel ziek te zijn geweest en bijna elke dag te worden geplaagd door misselijkheid moeheid opboeren van lucht maag darm klachten ben ik na de behandelingen bij Kirsten zogoed als klachten vrij. Voor mij is ze echt een Heldin. En ben ik blij dat ik op aanraden van een andere patient bij Kirsten onder behandeling ben gekomen.
  Super
 • Twee jaar geleden ben ik geopereerd aan mijn baarmoeder/eierstokken. Dus acuut in de overgang. Na jaren zeer slecht tot niet te hebben geslapen ben ik bij Kirsten terecht gekomen.
  Je wilt het geloven of niet maar na de eerste behandeling slaap ik weer,en nog steeds.Heb nu 3 behandelingen gehad met zeer veel resultaat.
  Kirsten bedankt.
 • Ik kwam met hevige pijnklachten nav mastopathie bij deze praktijk. In het ziekenhuis konden ze niets doen, behalve een zenuwblokkade of 6-8 paracetamol per dag.
  Na 5 behandelingen bij Kirsten was ik helemaal pijnvrij!
  Nu hopen dat het zo blijft. Ik hoop dat jij meerdere vrouwen met deze klacht kunt helpen, want er blijkt dus een mogelijkheid te zijn om van de pijn af te komen.
  Super bedankt Kirsten!
 • Ik wilde graag een paar kilo's afvallen maar kon mij er niet goed toe verzetten. Via andere mensen hoorde ik van de goede resultaten via acupunctuur. Na een paar sessies voelde ik verbetering en voelde mij ondanks mijn andere eetgewoontes, lekker in mijn vel. Ik vond de sessies zeer inspirerend en de moeite waard
 • Na 5 behandelingen van mijn cluster hoofdpijn af.
  Super.
 • Ik kwam bij Kirsten met mastopathie en heb 5 behandelingen gehad en nu pijn vrij wat echt heel fijn is.
  Wist niet dat acupunctuur ervoor kon helpen.
  Bedankt Kirsten
 • Dank zij de acupunctuur in 3 weken 7 kilo afgevallen in combinatie met dieet
 • Na een jaar van dokter na dokter te zijn gestuurd, kwam ik hier terecht! En zit ik na meer dan een jaar pijn in mijn pols, eindelijk zonder pijn.
  Groetjes Nicole
 • Na waarschijnlijk meer dan 50 pogingen in 50 jaar ben ik sinds november 2004 middels acupunctuur (3 sessies) rookvrij. Dat is nu dus ruim een jaar geleden. Ik ben wel wat in gewicht toegenomen maar dat neem ik op de koop toe.
  Mevr. ter Horst: bedankt!!
 • Via de verloskundige werd ik na mijn bevalling doorverwezen naar Kirsten. Zij heeft gezorgd dat de borstvoeding op gang kwam en heeft mijn energie verhoogd.Na een aantal dagen voelde ik me al een stuk fitter en ook de borstvoeding liep prima.Nu ga ik proberen om af te vallen via acupunctuur.Ben zeer benieuwd.
 • Ben nu zo n 2 mnd onder behandeling bij Kirsten omdat ik al twee jaar last had van mijn onderrug en al jaren slecht sliep.
  Nu is mijn rugpijn al zeker vier weken weg en het slapen(vooral de kwaliteit er van)is aanzienlijk verbeterd.
  In het geheel voel ik mij veel prettiger,rustiger,vrolijker,dus kortom voor mij en mijn omgeving een stuk fijner.
  Ik ben erg blij dat ik naar Kirsten ben gegaan.
  Ik ben ook van plan om voorlopig naar haar te blijven gaan,want zo prettig wil ik mij wel blijven voelen.
 • Deel uw ervaring van de acupunctuur behandeling met anderen.